Slachtdag 2018 'De verborgen schatten'

Datum: 18-11-2018

Op zondag 18 november vieren wij weer onze jaarlijkse slachtdag. Op deze dag zetten wij het slagersambacht en de oorsprong van onze heerlijke vleesproducten extra in de aandacht. Traditioneel werd vroeger in de maand november het huisvarken geslacht. Dit gebeuren ging gepaard met euforie, samenzijn en gezelligheid, dit gevoel willen wij jullie ook geven tijdens onze slachtdag. Waar andere jaren een demonstratie van de slager centraal stond gooien we het dit jaar over een andere boeg. Dit jaar staat het proeven centraal. Het proeven van de ‘Verborgen Schatten’ van diverse dieren. Vlees dat voor veel mensen onbekend is en daarom vaak als rest vlees verkocht dient te worden wordt nu omgetoverd tot een heerlijke vijfgangen proeverij. Onze kok zorgt ervoor dat de gerechten voor iedereen toegankelijk zijn. Voor de echte culinaire avonturiers zijn er buiten de vijfgangen proeverij om nog diverse hapjes te proeven die wat meer gewaagd en onbekend zijn. Het gehele arrangement kost slecht €25,00 en is aan te vullen met een proeverij van diverse speciaal bieren passend bij elk gerecht van de proeverij. Dit speciaal bierassortiment wordt aangeboden voor €15,00 en wordt geserveerd in een proefglaasje en is in combinatie met onbeperkt Chaudfontaine rood/blauw.
De gehele avond wordt muzikaal begeleid door Hans d’n Brabander. Vorig jaar kreeg deze zanger vorig alle handen de lucht in tijdens het diner dit gaat hij dit jaar zeker proberen te overtreffen.

We beginnen om 16.30 uur met het ontvangst (17.00 uur eerste gang) en rond 21 uur zal Hans d'n Brabander de laatste klanken laten horen.
Tickets te verkrijgen via www.ticketsdeurne.nl of reserveren via info@natuurpoortdepeel.nl. Telefonisch reserveren kan ook via 0493-745008.

Website door TARGET visuele communicatie