Nieuwe binnenactiviteit

Het Grote PEEL spel

Het Grote PEEL spel is een verrassend gezelschapspel voor kleine en grote groepen. Zoekt u voor uw familie, collega's of vrienden een (ont)spannende binnenactiviteit? Dan zit u goed met het Grote PEEL spel. Op onze grootste eikenhouten tafel ligt het twaalf meter lange speelveld waarop de teams tegen elkaar strijden. Het gaat in het spel om kennis, samenwerking, creativiteit, humor en een goed richtingsgevoel. In het Grote PEEL spel zitten verschillende soorten opdrachten die leuk zijn voor jong én oud zodat iedereen zich zal vermaken.
Terwijl u speelt leert u allerlei interessante en leuke weetjes over de Grootte Peel en haar geschiedenis. Dat is echter niet de hoofdzaak. Waar het om gaat is dat u met elkaar een ontspannen en leuke middag of avond hebt waarin u met elkaar kunt spelen en lachen. De ervaring heeft ons geleerd dat het soms echt vreselijk grappig is.
U kunt het Peelspel spelen met 2 tot 5 teams, elk team dient minimaal uit 3 personen te bestaan. Vanaf 6 personen. € 8,50 per persoon.


Website door TARGET visuele communicatie