Puur Natuur, de Kersteditie

NATUURlijk wilt u daar ook weer bij zijn op zondag 18 december, die hartstikke gezellige middag en vroege avond in de Natuurpoort!

We pakken weer eens geweldig uit met onze indoor-kerstmarkt met echt de állerleukste kraampjes die je je maar voor kunt stellen. Nee, geen veel te commerciële handelaars die u willen verleiden ter plekke allerlei veel te luxe zaken aan te schaffen en die we op een kerstmarkt niet eens tegen willen komen, maar gewoon heel gezellige kraampjes met leuke en vooral veel lekkere spulletjes, in het bijzonder hier uit onze eigen streek.

NATUURlijk is er volop muziek. Onze allerbeste vriend Joost Goossens komt piano spelen. De laatste keer dat hij hier was vonden we hem helemaal geweldig dus daar verheugen we ons nu écht op! NATUURlijk willen we Joost het liefst de hele middag horen maar dat kunnen we hem nou ook weer niet aandoen dus laten we hem heel af en toe af lossen door Ellen Verberne, een fris talent op piano met een vlotte stem waar u zeker plezier aan zult beleven. In de grote zaal maar liefst drie(!) bandjes. Uit Helmond komt Bgenda, gewoon lekker in het gehoor liggende covers door hele goeie muzikanten en een formidabele zangeres en uit America komt The Bottle ons zeker vermaken met vlotte Ierse Folkmuziek in een traditioneel jasje. Gezellig meezingen of meedeinen dus en de voetjes mogen zeker van de vloer bij deze twee toppers! En of dat alles nog niet genoeg is komt G-Bass uit ons eigen Griendtsveen ons vergasten op een heerlijke portie blues en jazz en da's niet alleen maar voor de liefhebbers!  Mooier kunnen we het écht niet meer maken dachten we zo!

NATUURlijk is er nog veel meer: een borreltje of een warme chocolademelk in de Kruidenhut, marshmellows boven een kampvuur of een vuurkorf, onze boerderijdieren die er letterlijk op staan te springen u te mogen begroeten, de hele middag geweldig en begeleid (!) kindervermaak. de kerstman die op bezoek komt en vooral veel heerlijk eten en drinken van diverse proeverijen. 

NATUURlijk is de entree helemaal gratis, we begroeten u graag vanaf een uur of twaalf en we laten het vlot duren tot een uur of acht 's avonds. Tot de achtiende! Tot Puur Natuur, de Kersteditie!


 
Website door TARGET visuele communicatie