Winterarrangement ism B&B's en Herberg de Morgenstond

Winterarrangementen  in samenwerking met verschillende Bed en Breakfast's en Herberg de Morgenstond:

Speciaal voor de wintermaanden hebben we enkele aantrekkelijk geprijsde arrangementjes voor twee personen samengesteld in samenwerking met B&B de Jonkershoeve, B&B de Turffabriek, B&B de Oranjehoeve (alle drie gelegen in de omgeving) en Herberg de Morgenstond in Griendtsveen.

Het prachtige natuurgebied waaraan Natuurpoort de Peel haar naam ontleent kunt u natuurlijk even vlug op een verloren zondagmiddag doorkruisen met uw auto.
Zo! Klaar! Ook weer gezien!
U weet vast wel beter!  Want wilt u een keer écht kennismaken met dit bijzondere gebied zult u toch beslist wat meer tijd hier moeten spenderen. De mogelijkheden de Peel te verkennen zijn legio. Per fiets, swingtrike of elektrische scooter over het uitgebreide fietsroutenetwerk of gewoon lekker te voet over een veelheid aan wandelroutes. Om u daarvoor alle mogelijkheden te bieden hebben we voor u een drietal arrangementjes samengesteld voor een fantastisch dagje en nachtje Peel. De arrangementen bestaan alle drie uit een overnachting met ontbijt, een uitgebreide lunch en een voortreffelijk dineetje . De volgorde waarin u hiervan gebruik wilt maken mag u helemaal zelf invullen.

Bijvoorbeeld: U komt vanuit thuis tegen de middag aan in de Peel, u geniet van een uitstekende lunch, u maakt een fikse wandeling door ons prachtige Peelgebied, u schuift op tijd aan voor een heerlijk diner en ’s avonds kruipt u lekker tussen de schone lakens van uw Bed en Breakfast. ’s Morgens nuttigt u een voortreffelijk ontbijt en vertrekt op uw gemak weer richting thuis.

Of… U komt ’s avonds aan bij uw Bed en Breakfast, waar u gastvrij onthaald wordt en een gezonde nachtrust geniet. ’s Morgens, na uw ontbijt, maakt u een ontspannende wandeling over een van de vele wandelroutes en rond de middag legt u aan bij Natuurpoort de Peel voor een uitgebreide lunch. Ter plekke huurt u daarna een fiets, scooter of swingtrike en u verkent op uw gemak de omgeving tot het tijd is voor uw diner. Na de koffie geeft u uw gastheer een hand en reist voldaan huiswaarts.

We hebben voor de komende winterperiode tot 31 maart 2017 voor u drie, enigszins gelijkwaardige, arrangementen voor twee personen samengesteld. De prijsverschillen komebn door de verschillen in entourage en accommodatie van de verschillende B&B’s die ieder hun eigen charme bezitten. Echte Brabantse gastvrijheid is wel datgene wat op ieder van hen van toepassing is.

Overnachting en ontbijt bij Bed & Breakfast Jonkershoeve, www.jonkershoeve.nl
Loon 51  5757AB Liessel  0493-342604 / 06-53620225
Lunch bij Natuurpoort de Peel.
Diner bij Herberg de Morgenstond, www.herbergdemorgenstond.nl
€123,- inclusief toeristenbelasting.

Overnachting en ontbijt bij Bed & Breakfast de Turffabriek, www.deturffabriek.nl
Deurneseweg 2b  5766PJ Griendtsveen  06-43366545.
Lunch bij Natuurpoort de Peel.
Diner bij Herberg de Morgenstond, www.herbergdemorgenstond.nl
€128,- inclusief toeristenbelasting.

Overnachting en ontbijt bij Bed & Breakfast Oranjehoeve, www.oranjehoeve.com
Soemeersingel 87  5759RC Helenaveen  0493-539662
Lunch bij Natuurpoort de Peel.
Diner bij Herberg de Morgenstond, www.herbergdemorgenstond.nl
€134,50 inclusief toeristenbelasting.

U ziet; voor de prijs hoeft u het écht niet te laten, dus kom en proef die smaak van de Peel! Natuurlijk is het, in overleg, altijd mogelijk uw bezoek met een of meer overnachtingen uit te breiden.
Voor reserveringen en alle gewenste informatie neemt u contact op met de B&B van uw keuze.
Website door TARGET visuele communicatie