Bijna klaar; het nieuwe Mussenkeetpad!

Er wordt nu nog de laatste hand aan gelegd maar ruim vóór de zomer verwachten we hem toch echt te kunnen openen; onze nieuwe wandelroute 'het Mussenkeetpad'. Vanuit Natuurpoort de Peel, dwars door de Deurnsche Peel naar het Kanaal van Deurne (waar het aansluit op de wandelroute naar Griendtsveen) en dan langs riviertje de Vlier weer terug.

De wandelroute gaat vergezeld van maar liefst drie wandelapps voor uw telefoon of tablet, die u dadelijk gratis(!) kunt downloaden en gebruiken: twee voor volwassenen en een speciale app voor kinderen, die een stuk avontuurlijker is en waarin, behalve dat op de telefoon een heleboel informatie verschijnt, ook opdrachten op de telefoon uitgevoerd en vragen beantwoord moeten worden.
De ene app voor volwassenen bevat veel wetenswaardigheden over het gebied, haar geschiedenis en informatie over de rijke flora en fauna. De andere is toegespitst op het project Hemelwater van Natuurpoort de Peel en geeft bovendien, behalve sumiere informatie over het natuurgebied, veel informatie over de in gang gezette vernatting van de Peel, de reden daarvoor en de gevolgen daarvan. 

Het Mussenkeetpad is ontwikkeld en aangelegd in nauw overleg en in samenwerking met Staatsbosbeheer en is dadelijk gratis toegankelijk.
Website door TARGET visuele communicatie