Offerte aanvragen
Picknickkisten, barbecuepakketten en vlees uit onze slagerij.

Afhaalmogelijkheden

We hebben bij Natuurpoort De Peel ook verschillende afhaalmogelijkheden. Te reserveren voor groepen of tijdens onze openingstijden ook voor kleinere gezelschappen.

Picknickkisten
U wilt samen gezellig erop uit en onderweg genieten van een heerlijke lunch? Dan is ons picknickkistje echt iets voor jullie. Eventueel te nuttigen bij ons in de weide, bij Museum de Wieger of onderweg. Naast de kisten, kunnen we het ook meegeven in wegwerp, zodat u niet meer op onze locatie terug hoeft te komen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Barbecue pakketten
Een barbecuepakket voor bij u thuis. U haalt alles bij ons op; vlees, salades, sauzen, stokbrood en smeersels. U hoeft dus niet meer naar de winkel. Thuis de barbecue aan en u bent er klaar voor.
Bekijk hier de mogelijkheden.

Slagerij
Dit jaar willen we beginnen met het verkopen van streekproducten uit onze eigen slagerij. Onze kwaliteit nu dus niet alleen op één van onze locaties maar ook thuis op de keukentafel! Koop in onze slagerij vleesbeleg, worstjes voor bij de borrel, vleesproducten voor een maaltijd thuis of een barbecue. Geportioneerd en gevacumeerd dus goed te bewaren in de koelkast of vriezer.
Wilt u nu alvast een portie pulled pork, een worst of barbecue vlees bestellen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.