Activiteiten

Binnen

Het Grote Peelspel
Het Grote Peelspel; een verrassend gezelschapspel voor kleine en grote groepen. Zoekt u voor uw familie, collega's of vrienden een (ont)spannende binnenactiviteit? Dan is dit uw ding! Op onze grootste tafel (!) bouwen we voor u het twaalf meter lange speelveld op waarop u het tegen elkaar op gaat nemen.
Terwijl u speelt leert u allerlei leuke weetjes over de Peel en haar geschiedenis. U kunt het Grote Peelspel spelen met 2 tot 5 teams, wel dient elk team minimaal uit 3 personen te bestaan.
Vanaf 6 personen. € 8,50 per persoon.

Peelspelen
Verschillende leuke spellen met als thema Peel & Turf. Probeer met uw groep zoveel mogelijk punten te halen.
Een activiteit voor alle leeftijden. Met begeleiding en een aantal leuke prijzen voor de winnaars.
€ 70,00 per groep.

Boogschieten
Wie schiet de meeste punten met pijl en boog? Ideaal voor competitieve personeelsfeestjes of familiedagen.
€ 8,50 per persoon.

Arrow Battle
Na een uitgebreide instructie en het aangespen van een beschermend masker en een armbeschermer gaat u in teams met pijl en boog aan de gang. Arrow Battle wordt gespeeld met echte bogen maar wel met speciale pijlen met een zachte punt en geeft beslist geen blauwe plekken. Het team dat als eerste alle doelen uit de target van de tegenstander schiet (of alle tegenstanders weet te raken) wint. Bijzonder enerverend en Spannend!
€ 17,50 per persoon voor anderhalf uur. (Minimale groepsgrootte 12 personen)

Luchtgeweer schieten.
Net als op de kermis maar dan stukken leuker!
€ 12,50 per persoon

Minute to win it
Een leuk spel met acht minigames, ga de strijd aan met elkaar in groepjes van maximaal vier personen. Je hebt één minuut om de behendigheidsopdrachten te volbrengen. Een grappig spel om de avond wat te breken!
€ 230,00 totaal inclusief presentator.
o.b.v. 30 personen, elke 10 personen meer: € 35,00

Cantus
Het hele gezelschap op bierbanken al zingend de avond in luiden. Met leuke opdrachten voor mensen die niet goed genoeg mee doen. Een cantus is vooral bekend onder de jongeren met veel bier en ook vreemde opdrachten in de vorm van drankspellen, maar dit is bij deze versie natuurlijk niet het geval. Een leuke aanvulling op uw feest. Niet alleen geschikt voor bedrijfsfeestjes, maar is ook een succes op verjaardagsfeesten of zelfs bruiloften.
€ 495,00 totaal voor 2 uur t/m 56 personen (exclusief drank)
Elke 1 t/m 8 personen meer: € 13,00 totaal.
Eigen liedjes/aangepaste boekjes: € 50,00 totaal
De drank op de feestavond nog niet afgekocht?
3 uur consumpties: € 15,00 per persoon

Cocktail shaken
Onder begeleiding zelf cocktails maken. We beginnen onder het genot van een borreltje en na een korte uitleg mag iedereen zelf, al dan niet volgens recept, eigen cocktails maken en proeven natuurlijk!
€ 10,00 per persoon (1 uur durende activiteit).

Website door TARGET visuele communicatie