Activiteiten

Binnen

 

Het Grote PEELspel
Het Grote PEELspel is een verrassend gezelschapspel voor kleine en grote groepen. Zoekt u voor uw familie, collega's of vrienden een (ont)spannende binnenactiviteit? Dan zit u goed met het PEELspel. Op onze grootste eikenhouten tafel ligt het twaalf meter lange speelveld waarop de teams tegen elkaar strijden. Het gaat in het spel om kennis, samenwerking, creativiteit, humor en een goed richtingsgevoel. In het PEELspel zitten verschillende soorten opdrachten die leuk zijn voor jong en oud zodat iedereen zich beslist zal vermaken.
Terwijl u speelt leert u allerlei interessante en leuke weetjes over de Peel en haar geschiedenis. Dit is echter niet de hoofdzaak van het Grote PEELspel. Waar het om gaat is dat u met elkaar een ontspannen en leuke middag of avond hebt, waarin u met elkaar kunt spelen en lachen. De ervaring heeft ons geleerd dat het soms echt vreselijk grappig is. U kunt het Grote PEELspel spelen met 2 tot 5 teams, elk team dient wel minimaal uit 3 personen te bestaan.
Vanaf 6 personen. € 8,50 per persoon.

Peelspelen
Leuke spellen met als thema Peel & Turf. Probeer met je groep zoveel mogelijk punten te halen.
Een activiteit voor alle leeftijden. Met begeleiding en een aantal leuke prijzen voor de winnaars.
€ 70,00 per groep.

Het streekatelier
De kunst van het vlees en meer...
Bent u opzoek naar een leuke kerstactiviteit waarbij uw medewerkers het heft in eigen hand nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, met de nieuwe workshops: “Van kop tot staart” en “Worst maken” in ons Streekatelier. Onze slager staat u met raad en daad bij terwijl u zelf aan de gang gaat om de heerlijkste producten zélf te maken. Natuurlijk is het mogelijk na afloop alles wat u gemaakt heeft mee naar huis te nemen en ook bieden we de mogelijkheid op deze manier voor uw medewerkers kerstpakketten op maat samen te stellen, indien gewenst met toevoeging van vleesproducten die door onze slager ambachtelijk zelf zijn bereid van het fijnste varkens- of kalfsvlees 

Van kop tot staart
Wij vertellen u graag het verhaal van onze streek: “De Peel” en over de herkomst van ons vlees. Onze slager zal u een demonstratie geven over het uitbenen van een half varken en u iets vertellen over de verwerking van een lekker stukje vlees. Na deze demonstratie zal uw kennis, als u dat wilt natuurlijk,  op de proef worden gesteld met een leuke quiz. Het vlees kunt u bij ons inpakken en verdelen of bij ons in laten vriezen en of mee naar huis nemen.
Met minimaal 10 personen €25,00 p.p. (exclusief consumpties).
Bent u met minder dan 10 personen dan kost deze workshop: € 250,00.

Workshop worst maken
Hoe wordt het vlees wat u dagelijks in de vitrine bij de slager ziet liggen eigenlijk verwerkt? Dit en vele andere leuke weetjes zullen aan bod komen in deze workshop. Bent u ook niet bang om uw handen uit de mouwen te steken? Dan is deze workshop een echte aanrader! Tijdens deze demonstratie mag u zelf aan de slag! U leert om een lekker worstje te maken. Verschillende recepten mogelijk. Natuurlijk met behulp van onze eigen slager.
€ 70,- per persoon, ook krijgt u 5 kg worst mee naar huis (exclusief consumpties).

Boogschieten
Wie schiet de meeste punten met pijl en boog? Ideaal voor competitieve personeelsfeestjes of familiedagen.
€ 8,50 per persoon.

Arrow Battle
Na uitgebreide instructie, want boogschieten op een bewegend doel is helemaal niet zo eenvoudig, en het aangespen van een beschermend masker en een armbeschermer gaat u in teams met pijl en boog aan de gang. Arrow Battle geeft dezelfde intensiteit en spanning als een stevige partij paintball. Arrow Battle geeft geen blauwe plekken; met echte bogen maar wel met speciale pijlen met zachte punt neemt u het tegen elkaar op. Communiceren, samenwerken en naar elkaar luisteren zijn belangrijke onderdelen van het spel. Het team dat als eerste alle doelen uit de target van de tegenstander schiet of alle tegenstanders weet te raken wint. Enerverend en Spannend!
€ 17,50 per persoon voor anderhalf uur. (Minimale groepsgrootte 12 personen) 

Excursie Holten's molen
Holten's Molen biedt verschillende excursies en rondleidingen in en rond de Molen. U maakt kennis met de molen, het olieslagwerk en de houtzagerij. Er zijn verschillende soorten excursies mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.
Vanaf € 2,- per persoon.

Workshop Djembé
Uit hier uw muzikale talenten bij Djembé Bayasana (Binnenweg 8, Liessel) en voel het ritme van het Afrikaans trommelen. Dit is een leuke workshop voor jong en oud.
€ 10,00 per persoon per uur (maximaal 20 personen).

Workshop Artistiek de Peel
Neem als inspiratie de Peel, de koeien, het weidse landschap of onze agrarische gewassen. De workshop duurt ca. 1,5 uur. Onder leiding van een regionaal bekende kunstenaar.
€ 17,50 per persoon inclusief materiaal.

Cocktail shaken

Onder begeleiding zelf cocktails maken. We beginnen onder het genot van een borreltje en na een korte uitleg mag iedereen zelf, al dan niet volgens recept, eigen cocktails maken en proeven natuurlijk!
€ 10,00 per persoon (1 uur durende activiteit).

Exitroom Deurne
Laat je samen opsluiten in een mysterieuze kamer en probeer zo snel mogelijk, in maximaal 60 minuten, te ontsnappen. Ga op onderzoek uit in de kamer en laat je onderdompelen in het verhaal van ‘het Beest van de Peel’. Ontcijfer codes, vind sleutels, ontrafel raadsels, ontdek geheime boodschappen en red het meisje.
2 of 3 personen: € 60,00.
Elk persoon extra: € 10,00 (maximale groepsgrootte 6 personen).

Website door TARGET visuele communicatie