Activiteiten

Buiten in de natuur

GPS-wandeltocht
Een wandelspeurtocht door De Peel met heuse GPS-apparaten. Zoek de kortste weg naar de verschillende punten en los de puzzel op. Deze wandeltocht is ook mogelijk in het centrum van Deurne.
€ 5,00 per persoon. 

Nacht GPS-wandeltocht

Een wandelspeurtocht door De Peel, maar dan in het donker!. Gewapend met een GPS-apparaat en zaklampen gaat u op pad om de kortste weg naar de verschillende punten te zoeken en de puzzel op te lossen.
€ 5,00 per persoon. 

Wandeltocht met gids
Wandeltochten door het centrum van Deurne of door De Peel onder begeleiding van een kundige gids die u wetenswaardigheden weet te vertellen waar u van zult staan te kijken.
€ 85,- per groep.

Wichelroedelopen
Ondanks het enigszins vage imago niks zweverigs; eerder een bijna technische uitleg over aardstralen, magnetische velden en energiën. En natuurlijk probeert u het zelf met de wichelroede. Waarschijnlijk zijn er deelnemers die 'm niet in beweging zullen krijgen, maar misschien is er onder u zomaar iemand met aanleg of gevoel ervoor. Het is in ieder geval een leuke activiteit met een groep, uiteraard met respect voor de man die de uitleg geeft.
€ 85,00 per groep.

Website door TARGET visuele communicatie