Activiteiten

Buiten op pad

Moord in Deurne
Ga terug naar het jaar 1925 en probeer de "cold case" op te lossen. Lees de stukken door; controleer de alibi's van de verdachten, de getuigenverklaringen en andere bewijsmaterialen. Probeer samen in groepen van maximaal 5 personen de moord alsnog op te lossen.
2 uur durende activiteit inclusief wandeltocht van ongeveer 1 uur.
Op eigen vervoer naar het centrum voor de wandeltocht.
€ 12,50 per persoon inclusief 1 consumptie.

Mountainbiken

Sportief door de bossen of een flink stuk langs natuurgebied De Peel met onze stoere mountainbikes. Bepaal je eigen route of neem een route mee. Bij natuurpoort de Peel zijn douches aanwezig waar u eventueel gebruik van kunt maken.  

€ 11,50 per persoon per dag.
 

Solextochten
Twee uur met solexen toeren door de authentieke Peeldorpen Helenaveen en Griendtsveen. Tevens beschikken wij over een 2-persoons trigger, voor wie geen solex mag of wil rijden.

€ 27,50 per persoon.
 

Wilt u alleen solexen en geen gebruik maken van een arrangement of bent u met minder dan 8 personen? Dan kunt u rechtstreeks contact op nmen met onze verhuurder: www.solexindepeel.nl 

Treinfiets*
Een lange fiets om met je hele gezelschap gezellig samen op één lange fiets een tocht te maken. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Er zijn kinderstoelen beschikbaar vaoor de kleintjes.

Vanaf 12 personen.
€ 12,50 per persoon per dag.

Tandemtocht*
Onze tandems zijn ideaal om de mooie omgeving van de Peel te ontdekken. We hebben enkele leuke routes klaar liggen, maar u bepaalt natuurlijk helemaal zelf waar u heen fietst.

Vanaf 12 personen
€ 12,50 per persoon per dag. 

Excursie met rondleiding Duitse Militaire Begraafplaats Ysselsteyn.
De begraafplaats aan de Timmermansweg in Ysselsteyn is de grootste militaire begraafplaats van Nederland. In totaal liggen er 31598 Duitse soldaten begraven, het overgrote deel om het leven gekomen in de tweede wereldoorlog maar ook 85 gesneuvelden uit de eerste wereldoorlog. Ook liggen er Polen, Russen en Nederlanders begraven die gediend hebben in de Duitse strijdkrachten en mannen vrouwen en kinderen die direct ná de oorlog geïnterneerd waren in kamp Vught.
Een rondleiding door een kundige gids van de begraafplaats is zeer de moeite waard, vooral door de soms gruwelijke maar altijd indrukwekkende verhalen die de lange rijen anoniem ogende kruisen een menselijk gezicht geven.

Vervoer naar en van de begraafplaats is mogelijk in overleg. Deze excursie is ook bijzonder goed te combineren met de huur van mountainbikes,  solexen of andere diverse fietsen.

€ 55,- per groep
Tijdsduur: 60 minuten

Excursie Holten's molen 

Holten's Molen (Veldstraat 39, Deurne) biedt verschillende excursies en rondleidingen in en rond de Molen. U maakt kennis met de graanmolen, het olieslagwerk en de houtzagerij. Er zijn verschillende interessante excursies mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.
Eventueel vervoer naar of van Holten's Molen is mogelijk in overleg. 

Vanaf € 2,- per persoon
Tijdsduur: 60 minuten.

Workshop Djembé
Laat uw muzikale talenten maar eens helemaal los gaan bij Djembé Bayasana (Binnenweg 8, Liessel) en voel het ritme van het Afrikaans trommelen. Een leuke workshop, zowel voor jong als oud.
Eventueel vervoer naar of van Djembé Bayasana is mogelijk in overleg.

€ 12,50 per persoon per uur (maximaal 20 personen) op locatie Bayasana.
 
€ 15,00 per persoon per uur (maximaal 20 personen) bij ons op locatie Natuurpoort de Peel.

*Deze fietsen huren we bij een andere organisatie weer in. Aantallen veranderen kan 1,5 week van te voren. Ook is er helaas de regel dat er bij annulering, bijvoorbeeld door regen, toch nog 50% van de fietsen afgerekend dient te worden. Onze excusses hiervoor.

 
Website door TARGET visuele communicatie