Activiteiten

Buiten op pad

Moord in Deurne
Ga terug naar het jaar 1925 en probeer de "cold case" op te lossen. Lees de stukken door; controleer de alibi's van de verdachten, de getuigenverklaringen en andere bewijsmaterialen. Probeer samen in groepen van maximaal 5 personen de moord alsnog op te lossen.
2 uur durende activiteit inclusief wandeltocht van ongeveer 1 uur.
Op eigen vervoer naar het centrum voor de wandeltocht.
€ 12,50 per persoon inclusief 1 consumptie.

Mountainbiken

Sportief trappen door de bossen of een flink stuk langs natuurgebied De Peel met onze stoere mountainbikes. Routes krijgt u natuurlijk gewoon van ons in bruikleen. Uiteraard kunt u bij terugkomst bij de Natuurpoort gebruik maken van de douches! 
€ 11,50 per persoon per dag. 

Solextochten
Twee uur met nostalgische solexen door de authentieke Peeldorpen Helenaveen en Griendtsveen toeren. Tevens beschikken wij over een 2-persoons trigger, voor wie geen solex mag of wil rijden.
€ 27,50 per persoon. 

Swingtriken (voorlopig niet te reserveren)
Twee uur met een electrische SwingTrike de Peel verkennen. Maak een mooie toer door de Peeldorpen Helenaveen en Griendtsveen. Bestuur de step gemakkelijk door je lichaam heen en weer te bewegen.
€ 25,00 per persoon.

Met de SwingTrike een leuke puzzeltocht maken dat kan ook.
€ 29,00

Treinfiets*
Met een hele groep op 1 grote fiets. Met z’n tweeën naast elkaar of gekoppeld aan andere fietsen. Pret voor jong en oud is natuurlijk een cliché maar in dit geval wel helemaal waar!.
Vanaf 12 personen.
€ 12,50 per persoon per dag.

Tandemtocht*
Met onze tandems fietst u zo een heel eind weg. We hebben enkele landelijke routes klaar liggen, maar u bepaalt natuurlijk helemaal zelf waar u heen fietst.
Vanaf 12 personen
€ 12,50 per persoon per dag. 

Mixfietsen*
Tandems zijn te combineren met Giant Revive fietsen. Natuurlijk kan er onderweg worden geruild van fiets.
Heel leuk; hier zit ook een rug tegen rug tandem bij!
Vanaf 12 personen.
€ 12,50 per persoon.

Excursie met rondleiding Duitse Militaire Begraafplaats Ysselsteyn.
De begraafplaats aan de Timmermansweg in Ysselsteyn is de grootste militaire begraafplaats van Nederland. In totaal liggen er 31598 Duitse soldaten begraven, het overgrote deel om het leven gekomen in de tweede wereldoorlog maar ook 85 gesneuvelden uit de eerste wereldoorlog. Ook liggen er Polen, Russen en Nederlanders begraven die gediend hebben in de Duitse strijdkrachten en mannen vrouwen en kinderen die direct ná de oorlog geïnterneerd waren in kamp Vught.
Een rondleiding door een kundige gids van de begraafplaats is zeer de moeite waard, vooral door de soms gruwelijke maar altijd indrukwekkende verhalen die de lange rijen anoniem ogende kruisen een menselijk gezicht geven.
Vervoer naar en van de begraafplaats is mogelijk in overleg. Deze excursie is ook bijzonder goed te combineren met de huur van swingtrikes, solexen of de diverse fietsen. € 55,- per groep

Excursie Holten's molen 

Holten's Molen (Veldstraat 39, Deurne) biedt verschillende excursies en rondleidingen in en rond de Molen. U maakt kennis met de graanmolen, het olieslagwerk en de houtzagerij. Er zijn verschillende interessante excursies mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.
Eventueel vervoer naar of van Holten's Molen is mogelijk in overleg. 
Vanaf € 2,- per persoon

Workshop Djembé
Laat uw muzikale talenten maar eens helemaal los gaan bij Djembé Bayasana (Binnenweg 8, Liessel) en voel het ritme van het Afrikaans trommelen. Een leuke workshop, zowel voor jong als oud.
Eventueel vervoer naar of van Djembé Bayasana is mogelijk in overleg.
€ 10,00 per persoon per uur (maximaal 20 personen). 

Workshop Artistiek de Peel 
Neem als inspiratie de Peel, de koeien, het weidse landschap of laat uw fantasie gewoon de vrije loop. De workshop duurt ca. 1,5 uur. Onder leiding van een regionaal bekende kunstenaar.
€ 17,50 per persoon inclusief materiaal.

*Deze fietsen huren we bij een andere organisatie weer in. Aantallen veranderen kan 1,5 week van te voren. Ook is er helaas de regel dat er bij annulering, bijvoorbeeld door regen, toch nog 50% van de fietsen afgerekend dient te worden. Onze excusses hiervoor.

 
Website door TARGET visuele communicatie