Eten en drinken

Dineren

Naast onze lunchkaart is het ook mogelijk om vroeg in de avond te dineren. We hebben een mooie afwisselende dinerkaart met zowel voor-, hoofd- als nagerechten. Voor een compleet diner kunt u dus prima bij ons terecht. Voor groepen boven de 10 personen raden wij u aan om te reserveren van te voren. Wij kunnen voor u dan ook een familieplank serveren die u met uw gezelschap kunt delen. Wanneer u voor 19 uur hebt besteld kunt u rustig blijven natafelen ook na de aangegeven sluitingstijd. Bij mooi weer of drukte kan het ook voorkomen dat onze keuken langer geopend is, bel hier gerust even voor op om te informeren.

Klik hier om onze menukaart te bekijken.


Groepen
Bent u met een groter gezelschap? We hebben speciale diners voor groepen. Vanaf 20 personen bepaald u zelf wat er wordt geserveerd, wel bepaald de kok het bijpassend aardappelgarnituur, de groentes en de salades. Als u dat ook zelf wilt bepalen, dan kunt u deze lijst bij uw andere dinerlijst toevoegen. Hierbij onze diners op een rij.

Drie gangen diner op tafel geserveerd.
We serveren drie gangen op tafel voor € 17,50 per persoon. Dit is met o.a. twee soorten soep, twee soorten hoofdgerecht en een ijsje na. Bekijk hier onze dinerlijst voor een drie gangen diner.
U kunt er ook voor kiezen om het uit te bereiden tot drie soorten hoofdgerecht. Dit kost € 19,50 per persoon. Deze dinerlijst vindt u hier.
Vanaf 20 personen bepaald u zelf wat er wordt geserveerd, wel bepaald de kok het bijpassend aardappelgarnituur, de groentes en de salades.

Vier gangen diner op tafel geserveerd.
Een vier gangen diner is te reserveren vanaf € 23,00 per persoon. Er wordt een voorgerechten pallet op tafel geserveerd, twee soorten soep, drie soorten hoofdgerecht en een ijsje na. Eventueel kan het nagerecht uitgebreid worden.
Bekijk hier onze dinerlijst voor een vier gangen diner.
Vanaf 20 personen bepaald u zelf wat er wordt geserveerd, wel bepaald de kok het bijpassend aardappelgarnituur, de groentes en de salades.

Drie gangen dinerbuffet
Vanaf 25 personen kunt u ervoor kiezen om een dinerbuffet te nemen. Een ruime keus aan buffet met maar liefst drie soorten hoofdgerechten. Hierbij de keuzelijst  voor een drie gangen dinerbuffet. Dit menu kost € 17,50 per persoon.

Vier gangen dinerbuffet
Ook dit is te reserveren vanaf 25 personen. Een vier gangen dinerbuffet kost € 20,00 per persoon. Naast, twee soorten soep, drie soorten hoofdgerecht en ijs na, serveren we ook een voorgerechtenbuffet. Verder kan dit uitgebreid worden met meer nagerechten. Bekijk hier onze lijst voor een vier gangen dinerbuffet. 

Consumpties afkopen
Als u met een gezelschap bent kunt u er voor kiezen om de consumpties af te kopen. Zo komt u in ieder geval niet voor onaangename verrassingen te staan aan het eind van de avond.

Heeft u een allergie of speciale dieetwensen? Laat het ons weten , wij houden daar graag rekening mee.

Website door TARGET visuele communicatie