Green Key

Green Key

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemem (MVO) is een vorm van ondernemen en wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Hier staan de 3-P's centraal: Profit(winst), People (mens) en Planet (planeet). Met MVO zijn we gericht op economische prestaties. Dit doen we samen met het respect voor de sociale kant en binnen de ecologische randvoorwaarden.    

Bij Natuurpoort de Peel doen we dit door te streven naar het behalen van het Green Key certificaat. Hiervoor zijn we volop bezig met de voorbereidingen en aanpassingen op verschillende gebieden. Denk aan het scheiden en recyclen van afval, zuinig omgaan met energie en water, maatschappelijke betrokkenheid en bewuste keuzes rondom inkoop.

Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Voor het behalen van het keurmerk gaan we een stap verder dan de normale wet- en regelgeving. We zullen voldoen aan de minimale normen van de Green Key-organisatie zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

De eerste stappen zijn gezet, zie ons nieuwsbericht "Duurzaam ondernemen".  Benieuwd wat we nog meer doen? Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram!

U vindt onze verklaring hier 

Website door TARGET visuele communicatie