Offerte aanvragen
Het gouden Green Key certificaat.

MVO-beleid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemem (MVO) is een vorm van ondernemen en wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Hier staan de 3-P's centraal: Profit (winst), People (mens) en Planet (planeet). Met MVO zijn we gericht op economische prestaties. Dit doen we samen met het respect voor de sociale kant en binnen de ecologische randvoorwaarden.    

Bij Natuurpoort de Peel doen we dit door te voldoen aan de normen van Green Key. Sinds juli 2020 zijn we in het bezit van het gouden Green Key certificaat. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Voor het behalen van het keurmerk gaan we een stap verder dan de normale wet- en regelgeving. We voldoen aan de normen van de Green Key-organisatie zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Naast hetgeen dat we al deden rondom MVO, hebben we onszelf op verschillende gebieden verbeterd. We zijn bijvoorbeeld nog beter afval gaan scheiden, gebruiken nu schoonmaakmiddelen met een eco-keurmerk en zijn er maatregelen getroffen om energieverspilling te voorkomen. Benieuwd wat we nog meer doen? Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram!

U vindt onze verklaring hier.