Erkende Brabantse Natuurpoort

Blikvanger Natuurpoort de Peel

 

Wat maakt Natuurpoort de Peel nou zo uniek?

Natuurlijk onze locatie, op de grens van het prachtige natuurgebied de Peel en de uitgestrekte boerenakkers in Deurne. Maar ook ons heel eigen idee van gastvrijheid maakt van onze Natuurpoort een bijzonder plekje. Graag willen wij u laten beleven wat eenvoudig genieten en die veelgeprezen Brabantse gastvrijheid nou eigenlijk écht inhoudt. Onze deuren staan wagenwijd voor u open (net als de deuren van onze stallen trouwens, waar u onze wolvarkens kunt bekijken) en we hebben u, behalve alle activiteiten en culinaire hoogstandjes die u op deze site vast al lang gezien had, nog veel meer te bieden.  

Want niet alleen binnen bij Natuurpoort de Peel heten we u van harte welkom; ook onze directe omgeving is meer dan de moeite waard en met graagte maken wij daar dan ook gebruik van. Natuurlijk ligt daar het formidabele natuurgebied de Deurnsche Peel waar we u met graagte de mooiste weg wijzen met een wandel- of fietstocht of een verzorgde excursie, maar ook dichtbij huis kunt u volop genieten. Op ons eigen natuurterrein, naast de Natuurpoort, zijn een tweetal poelen aangelegd en vanaf de heuveltjes op dit terrein heeft u een formidabel uitzicht over de Peel. Ook 's avonds is dit een fantastische plek om te verblijven; verlicht door fakkels en kampvuur zal jong en oud zich er beslist thuis voelen en natuurlijk is dit dan ook een geweldige locatie om te barbecuen of picknicken. En uiteraard; mocht het dan buiten te koud worden... steken wij met liefde en plezier binnen de open haard voor u aan.
Ook onze Kruidenhut en in het bijzonder het bijbehorende terrasje, zijn heerlijke plekken om 'buiten te vieren'. Zeker voor een feestje of barbecue met een wat kleiner gezelschap is dit toch wel de (uiteraard wel van alle gemakken voorziene) perfecte plaats!   
Website door TARGET visuele communicatie