Offerte aanvragen
Genieten in de Peel.

Chi-walking

08-04-2023

Ben jij die fanatieke wandelaar die elke week zijn rondje loopt? Of ben jij degene die altijd de beste "smoesjes" weet te bedenken om het sporten maar uit te stellen? 
Mooi! In beide gevallen ben jij de geschikte kandidaat om mee te doen aan deze workshop! :) 
Wat is er nu fijner dan investeren in jezelf, je fitter voelen en blessurevrij sporten? Sporten samen met anderen geeft je vaak net dat extra zetje om door te gaan. 

Wat bieden we? 

Een workshop blessurevrij wandelen volgens de ChiWalking methode in het prachtige omgeving van Natuurpoort de Peel, gegeven door Peter van der Heijden van Loophart, gecertificeerd instructeur ChiWalking/ChiRunning. 
Maak wandelen leuk en ervaar de kracht van ontspanning. Doe mee en geniet!   

Waarom (Chi)Walking? 

Gezondheid is het doel, beweging de sleutel. Lekker buiten zijn en genieten van de natuur. Uit alle wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat wandelen je leven verlengt en het een preventieve werking heeft op ziektes zoals hart- en vaatziektes en diabetes. 

Wie voelt er zich niet prettig bij? Tijdens de workshop leer je wandelen op een manier die bijdraagt aan je fysieke en mentale gezondheid. Door gebruik te maken van een aantal belangrijke principes van ChiWalking vergt lopen minder inspanning van je beenspieren en begint de voorwaartse beweging vanuit je lichaamskern. Je loopt daardoor efficiënt en hebt veel minder kans op blessures. Ook word je je bewust van een goede houding die je ook goed van pas komt in het dagelijks leven. 

Meld je aan via info@natuurpoortdepeel.nl of bel naar 0493-745008 

Start: Natuurpoort de Peel 
Datum: Zaterdag 8 April 2023 
Tijd: 09:30 
Prijs: €65,- p.p. 
Begeleid door: Peter van der Heijden (loophart) 

Ga terug naar het overzicht