Offerte aanvragen
Genieten in de Peel

Midzomerwandeling

01-06-2024

Midzomer Wandeling bij Natuurpoort De Peel

Op zaterdagochtend 1 juni om 8:00 uur begint een heerlijke ochtendwandeling door de natuur van De Peel. Deze unieke ervaring wordt geleid door Angela van SlowLifestyle, een gepassioneerde natuurliefhebber en een deskundige op het gebied van gezondheid.

Tijdens deze Midzomer Wandeling krijgen deelnemers de kans om de prachtige omgeving van De Peel te verkennen op een rustig tempo. Angela zal haar kennis op het gebied van ademhaling en gezondheid delen, terwijl ze je meeneemt langs de prachtige natuur van de Peel.

De Peel staat bekend om zijn uitgestrekte veengebieden, mysterieuze bossen en schilderachtige vennen. Tijdens de wandeling zul je worden omringd door een rijke flora en fauna. Misschien spot je wel zeldzame vogels die fluiten of een hertje die door het veen raast.

De sfeer tijdens deze wandeling is ontspannen en informeel maar wel met een serieuze kant op het gebied van ademhaling en gezondheid. Het is een uitstekende gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rustgevende geluiden en geuren van de natuur.

De Midzomer Wandeling bij Natuurpoort De Peel is geschikt voor alle leeftijden en niveaus van wandelaars. Of je nu een doorgewinterde natuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannend uitje in de buitenlucht, deze ervaring biedt voor ieder wat wils.

Mis deze kans niet om de pracht van De Peel te ervaren onder begeleiding van Angela van SlowLifestyle. Verzamel je vrienden en familie en kom samen met ons genieten van een ochtend vol verwondering en schoonheid in de natuur. Wees erbij op deze bijzondere ochtendwandeling en laat je betoveren door de magie van De Peel!

Tijd: 8:00
Locatie: Natuurpoort de Peel
Prijs: €7,50

Reserveer een plaatsje tijdens deze wandeling:
0493-745008
info@natuurpoortdepeel.nl

Ga terug naar het overzicht