Offerte aanvragen
Genieten in de Peel

Rondleiding voedselbos

01-09-2024

Ontdek de magie van ons eigen voedselbos tijdens een exclusieve rondleiding op 1 september! Natuurpoort De Peel nodigt jullie uit om de pracht en diversiteit van ons voedselbos te ervaren, een groen gebied vol leven en smaken.

Datum: 1 september

Tijd: Verschillende lichtingen van 1 uur beschikbaar. Reserveer snel om uw plek te bemachtigen! (10:30 eerste lichting, als deze vol is dan wordt er een 2e gepland)

Kosten: Slechts €9,50 per persoon, inclusief koffie/thee en gebak.

Groepsgrootte: Maximaal 10 personen per lichting.

Onze ervaren gids leidt je door dit unieke voedselbos, waarin elke boom, struik en plant een rol speelt in het voeden van mens en natuur. Tijdens de rondleiding leert u over de principes van permacultuur, biodiversiteit en duurzaamheid die ten grondslag liggen aan dit levende ecosysteem.

Verwonder u over de verscheidenheid aan planten en dieren die hier hun thuis hebben gevonden en ontdek hoe een voedselbos kan bijdragen aan een gezonde en veerkrachtige omgeving. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of thee met gebak, terwijl u napraat over uw ervaringen.

Mis deze unieke kans niet om ons eigen voedselbos te verkennen! Reserveer snel uw plek door contact op te nemen met Natuurpoort De Peel. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 1 september.

Let op: Vanwege de beperkte capaciteit is vooraf reserveren vereist.

Ga terug naar het overzicht