Offerte aanvragen
Peelspelletjes, Het Grote Peel spel, boogschieten en meer!

Activiteiten

We hebben verschillende activiteiten voor jong en oud, voor grote en kleine groepen. Natuurlijk kunnen ze gecombineerd worden met eten en drinken bij Natuurpoort De Peel. Wij maken heel graag voor u een dag- of avondvullend arrangement, zodat u met uw gezelschap lekker aan de gang kunt gaan met een van onze activiteiten en kunt genieten van de schitterende omgeving en natuurlijk van de smaak van de Peel. De arrangementen zijn geheel zelf samen te stellen, maar u kunt ook één van onze bestaande arrangementen nemen.  

Om de keuze makkelijker te maken hebben we de activiteiten gesplitst, in binnen en buitenactiviteiten. Ook hebben we een speciale pagina voor onze slagerij, waarin de workshops en demonstraties van onze eigen ambachtelijke slager en onze gespecialiseerde barbecuekoks zijn opgenomen. 

Ook hebben we een samenwerking met een aantal mooie locaties met de leukste excursies of activiteiten. Leuk om te combineren met een fietstocht. Deze overige activiteiten vindt u hier.

Is duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk voor uw gezelschap of bedrijf? In samenwerking met duurzaam-uitje.nl kunnen we naast ons aanbod vele duurzame activiteiten aanbieden. Lees hier meer over onze bijdrage rondom MVO.

Zelf eropuit met een wandel- of fietsroute. Vind hier onze tips.