Offerte aanvragen
Peelspelletjes, Het Grote Peel spel, boogschieten en meer!

Activiteiten

We hebben verschillende activiteiten voor jong en oud, voor grote en kleine groepen. Natuurlijk kunnen ze gecombineerd worden met eten en drinken bij Natuurpoort De Peel. Wij maken heel graag voor u een dag- of avondvullend arrangement, zodat u met uw gezelschap kunt genieten van een van onze activiteiten, een schitterende omgeving en natuurlijk van de smaak van De Peel. De arrangementen kunt u zelf samenstellen, maar u kunt ook kiezen voor één van onze bestaande arrangementen.  

U kunt kiezen uit binnen of buitenactiviteiten. We hebben een speciale pagina voor onze slagerij, waarin de workshops en demonstraties van onze ambachtelijke slager en onze gespecialiseerde barbecuekoks zijn opgenomen. 

We zijn een samenwerking aangegaan met een aantal mooie locaties voor de leukste excursies of activiteiten. Gemakkelijk te combineren met een fietstocht. Deze activiteiten vindt u hier.

Is duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk voor uw gezelschap of bedrijf? In samenwerking met duurzaam-uitje.nl kunnen we naast ons aanbod ook vele duurzame activiteiten aanbieden. Lees hier meer over onze bijdrage rondom MVO.

Zelf eropuit met een wandel- of fietsroute. Vind hier onze tips.