Offerte aanvragen
Lunch, diner, gebak of een borrelplankje.

Lunch en diner

Een kleine kaart met grote mogelijkheden. Bekijk hier onze mogelijkheden voor lunch, diner of bijvoorbeeld een high tea! Daarnaast is ons restaurant (en terras) ook geopend voor een borrelhapje, huisgemaakte cheesecake of appelkruimeltaart. Bent u met een gezelschap vanaf 15 personen? Dan kunt u ook onze mogelijkheden voor groepen bekijken.

Lunch
Als lunch kunt u kiezen voor onze dagsoep, verschillende broodjes of deel samen een lunchplankje, een royaal belegde plank met verschillende soorten brood, kazen, vleeswaren en salades uit de streek (uit te breiden met verschillende opties).

Bekijk hier onze lunchkaart.


Dineren
Een bijzondere kaart, rijk aan streekproducten! Voorgerechten, soepen, een ruime keuze aan hoofdgerechten met rundvlees afkomstig van onze directe buren en natuurlijk huisgemaakte nagerechten. Nagerechten zijn huisgemaakt met de Leegveldermelk. Deze melk is vers van de boer!
Dineren kan bij ons van vrijdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Tot 20.00 uur kunt u nog aanschuiven voor het diner.

Bekijk hier onze dinerkaart.


Het theekransje (high tea)
Wij serveren een driegangen high tea op onze eigenwijze. We starten met een klein kopje soep waarna we als hoofdgerecht diverse warme/koude hapjes en broodjes serveren. En we eindigen het arrangement met een zoete verwennerij. Het arrangement duurt ongeveer 2 à 2,5 uur.

Onze high tea is geheel zwangerschapsproof. 

De high tea is inclusief onbeperkt verse thee, jus d’orange en water.
High tea:  19,50 per persoon

Geen thee liefhebber en wilt u dus liever een High wine of High beer?
Dat kan. We serveren dezelfde soort gerechten met wijnen of speciaal biertjes.
Wijn i.p.v. thee: 25,50 per persoon
Bier i.p.v. thee 25,50 per persoon

Gelieve dit arrangement vooraf reserveren om uw wachttijd te beperken.