Offerte aanvragen
Boerderijdieren in het veld en in de stal.

Onze Boerderij

Ook heel leuk om te komen bezoeken; Onze Boerderij! Leuk voor de kinderen, maar ook als u gewoon benieuwd bent waar een deel van ons vlees vandaan komt.

De stal
In de stal kunt u een kijkje nemen bij onze Hongaarse Mangalica varkens. Dit zijn grotere varkens met een stugge vacht, die op wol lijkt en daarom al snel wordt vergeleken met een schaap. Jaarlijks worden er veel biggetjes geboren, die sterk lijken op de biggen van een wild zwijn, wat heel mooi is om te zien. In deze stal zijn ook onze scharrelkippen te vinden.

De weide
U bent vrij om een rondje te maken in onze weide. Vanaf de heuvels kunt u ver weg kijken en even lekker tot rust komen. Hier lopen ook twee ezels en een Wagyu koe met haar kalf rond. Het zijn vriendelijke dieren en dat houden we graag zo. Dus laat de dieren met rust, dan doen zij dat ook.

Overnachten
Overnachten, kan dat dan? We bieden het niet aan, maar het is geen probleem als u voor een nachtje een tentje wilt opzetten of om, achter op de parkeerplaats, een nachtje te logeren in een caravan. Meld dit wel even van tevoren.
We beschikken over een aantal douches waar u dan gebruik van kunt maken.