Eten en drinken

Barbecue

 

Bent u met een groep? Dan kunt U ook voor een heerlijke barbecue kiezen. Onze kok grilt het vlees voor U, zodat U zich zelf geen zorgen hoeft te maken over het eten. Wel enkel op reservering.

Ons barbecuevlees is huisgemaakt. Daarvoor verwerkt onze eigen slager een groot deel van het varken (en meestal zelfs ook nog van onze eigen diervriendelijk gehouden varkens) tot heerlijke producten. 
Voor het kippenvlees hebben wij een speciale leverancier. We hebben in het verleden zelf vleeskuikens gehouden; zelfs in die tijd al zonder toevoeging van preventieve antibiotica en groeibevorderaars en wij weten dus best waarover we praten. Wij kopen ons kippenvlees altijd bij dezelfde leverancier omdat we zo de herkomst van het product kennen en we akkoord kunnen gaan met de respectvolle manier waarop de dieren gehouden worden.

Wij serveren bij een barbecue standaard:

  • Brood met kruidenboter;
  • Frietjes;
  • Koude sausjes;
  • Salades.

Onze streekbarbecue voor € 17,50 per persoon
Met 6 soorten vlees. Alles uit de streek! Voldoende keus voor iedereen!

Uitgebreide barbecue uit de Peel voor € 19,50 per persoon
Met onder andere hele varkenshazen, Peelham, hamburgers, kip en zalmzijde met diverse soorten gegrilde groenten.

Diner barbecue voor € 15,50 per persoon
Bij de diner barbecue gaat het niet om veel verschillende soorten vlees, maar om de smaak en het garnituur. Het vlees wordt
à la minute op de grill bereidt. Hele varkenshazen, kip en hele zalmzijde. Aardappelen en 2 soorten groenten. 

Buiten koken voor € 21,50 per persoon (vanaf 15 personen)
Buiten barbecueën op een andere manier. In plaats van lapjes vlees bereidt de kok grote stukken vlees en hele zalmzijde. Er wordt op hout gebakken waardoor het vlees heerlijk van smaak wordt. Ook groente- en aardappelgarnituur wordt op het vuur klaar gemaakt. Hele varkenshazen of -filets, Peelham, kal
koenfilets en hele zalmzijdes, met aardappel- en groentegarnituur.


Website door TARGET visuele communicatie