Activiteiten

Buiten op het veld

 

Bubbelvoetbal
Met een speciaal bubbelpak voetballen. Gezellige en vooral grappige activiteit waarbij iedereen elkaar ongestoord omver mag gooien zonder er zwaar beschadigd vanaf te komen. 
Prijs op aanvraag. 

Rondleiding
Graag vertellen wij u over ons bedrijf. Ons akkerbouwbedrijf heeft wisselende teelten. Dit jaar schorseneren, aardappelen en maïs. Na de oogst worden deze producten voor een deel opgeslagen in onze schuren. Niet alles wordt opgeslagen; alleen de producten voor eigen gebruik slaan we op. Denk hierbij aan alles wat we in onze keukens zelf gebruiken, wat we verkopen of wat we nodig hebben voor de voeding van onze dieren. Ook de Mangalica varkens en de Limousin runderen kunt u bewonderen. 
Deze rondleiding is ook uit te breiden met een bezoek aan agrarische bedrijven in onze directe omgeving.
€ 80,00 per groep.

Segway workshop
We beginnen met een duidelijke rij- en veiligheidsinstructie door onze instructeur. Vervolgens starten we met een eenvoudig parcours, maar stapje voor stapje wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd met een slalom, rijden met een hockeystick en een bal en het nemen van diverse hindernissen. Eventueel is het mogelijk een onderlinge competitie hierin op te nemen. Segway rijden is niet gevaarlijk en door iedereen eenvoudig te leren.
Vanaf € 30,- per persoon.

Kleiduifschieten
Met originele Winchester geweren kunt u, hier op ons eigen terrein, uw schietkunsten tonen. In een spannende competitie probeert u de weggeschoten kleiduif neer te halen. Tegelijkertijd kan er door vijf deelnemers geschoten worden, er kan gerouleerd worden. Maar wie raakt de schijf als eerste? In verband met uw eigen veiligheid wordt er niet meer met hagel geschoten maar met een laser.
€ 455,00 voor het 1e uur voor een groep tot 25 personen. Elk volgend uur € 80,00 per uur. 

Peelbattle
Wilde u altijd al een keer in de huid van Rambo kruipen, maar had u geen zin de pijn ondervinden van het Paintballen, dan is Peelbattle het geschikte spel voor U. Een spannend actiespel dat u zowel in teamverband als individueel kunt spelen. Compleet veilig, zonder milieuvervuiling. De wapens van Pulse Ranger vuren absoluut onschadelijke infrarode stralen af. Uw schoten worden opgepikt door zeer verfijnde detectors op de helmen en de wapens en op die manier scoort u uw punten of schakelt u uw tegenstander uit.
€ 475,00 voor het 1e uur voor een groep tot 25 personen. Elk volgend uur € 80,00 per uur.
Website door TARGET visuele communicatie