Liever thuis genieten? Dan kan natuurlijk ook !

Picknickkist

Samen erop uit! (Picknickkist)
U wilt samen gezellig erop uit en onderweg genieten van een heerlijke lunch? Dan is ons picknickkistje echt iets voor jullie.

Deze goedgevulde kist bevat:
- Snoepgroente of fruit
- 2 Belegde broodjes
- Frisse salade
- Een wrap
- Een zoete lekkernij
- Flesje fruitsap en water

Om jullie picknick de juiste uitstraling te geven, zorgen wij voor de juiste benodigdheden en aankleding, het is ook mogelijk om picknickkist te nuttige in ons natuurgebied, onderweg of bij Museum De Wieger.

Luxe picknickmand met benodigdheden € 16,00 per persoon.

De materialen dient u later terug te brengen. Kom je liever niet later nog terug dan verpakken wij alles in duurzame verpakking voor jullie om mee te nemen.

U kunt dit arrangement bij Natuurpoort De Peel uitbreiden met:
Koffie of thee; € 2,50
Flesje wijn (rood, wit of prosecco 0,2L); € 3,75
Flesje Bavaria Twistoff; € 2,50
Dit kan terplekke worden afgerekend.


Afhalen bij Natuurpoort De Peel
De picknickkisten dienen één dag van tevoren worden gereserveerd via 0493-745008 of info@natuurpoortdepeel.nl Picknickkisten kunnen vanaf 10.30 uur worden opgehaald. Vermeld bij het reserveren de gewenste tijd.

U kunt ter plekke pinnen of contant afrekenen.


Afhalen bij De Wieger in Deurne

De picknickkisten dienen één dag van tevoren worden gereserveerd. Picknickkisten kunnen bij de Wieger vanaf 12.00 uur worden opgehaald en worden genuttigd in de tuin.

U kunt de picknickkist online betalen via ticketsdeurne.nl. Let op dit is geen reservering! U dient de picknickkist nog te reserveren via 0493-745008 of info@natuurpoortdepeel.nl.
Vermeld bij de reservering goed de locatie, tijd en het bestelnummer.

We zorgen dat de picknickkist bij De Wieger klaar staat op de afgesproken tijd. De Wieger vraagt € 2,00 p.p. entree voor de tuin, die ter plekke kan worden afgerekend.
Website door TARGET visuele communicatie