Offerte aanvragen
Een barbecuepakket, high tea en meer!

Afhaalmogelijkheden

Lunch en brunch
Onze uitgebreide brunch of lunch bij u thuis. Een heerlijke lunch of brunch om iets overdag te verrassen of om jezelf te trakteren!
Bekijk hier onze mogelijkheden van lunch en brunch.
Liever een picknick? Deze vindt u hier
 

Barbecue pakketten
Een barbecuepakket voor bij u thuis. U haalt alles bij ons op; vlees, salades, sauzen, stokbrood en smeersels. U hoeft dus niet meer naar de winkel. Thuis de barbecue aan en u bent er klaar voor.
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Cobb barbecue (tafelbarbecue).
Een complete barbecue bij u thuis. Deze pakketten zijn inclusief tafelbarbecue. De Cobb barbecue is zowel binnen als buiten te gebruiken. U haalt alles bij ons op; vlees, salades, sauzen, stokbrood en smeersels. U hoeft dus niet meer naar de winkel.  
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Gourmetpakketten
Compleet verzorgde gourmetpakketten voor thuis. Gemakkelijk alles op één adres af te halen. De gourmetpakketten zijn namelijk inclusief groenten, aardappels, salades, brood en sauzen. U hoeft dus niet meer naar de winkel. Haal uw pakket op bij Natuurpoort de Peel en geniet van al het lekkers! 
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

High Tea
Iets te vieren, even bijkletsen of gewoon omdat het kan? Geniet dan van onze High Tea, maar dan thuis. Met één bestelling heeft u alles in huis voor een uitgebreide High Tea voor bij u thuis.
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Slagerij
Dit jaar zijn we begonnen met het verkopen van streekproducten uit onze eigen slagerij. Onze kwaliteit nu dus niet alleen op één van onze locaties maar ook thuis op de keukentafel! Koop in onze slagerij vleesbeleg, worstjes voor bij de borrel, vleesproducten voor een maaltijd thuis of een barbecue. 
Bekijk de mogelijkheden hier.