Offerte aanvragen
Een mooie samenwerking.

Andere locaties

Vervoer naar een van de locaties is mogelijk in overleg. Al deze activiteiten zijn ook goed te combineren met de huur van mountainbikes, solexen of andere diverse fietsen.

Moord in Deurne
Ga terug naar het jaar 1925 en probeer de "cold case" op te lossen. Lees de stukken door; controleer de alibi's van de verdachten, de getuigenverklaringen en andere bewijsmaterialen. Probeer samen in groepen van maximaal 5 personen de moord alsnog op te lossen.
2 uur durende activiteit inclusief wandeltocht van ongeveer 1 uur.
€ 12,50 per persoon inclusief 1 consumptie.
Café D'n Borrel (Helmondseweg 2 in Deurne) of Restaurant Het Dinghuis (Haageind 39 in Deurne)


Excursie met rondleiding Duitse Militaire Begraafplaats Ysselsteyn.
De begraafplaats aan de Timmermansweg in Ysselsteyn is de grootste militaire begraafplaats van Nederland. In totaal liggen er 31598 Duitse soldaten begraven, het overgrote deel om het leven gekomen in de tweede wereldoorlog maar ook 85 gesneuvelden uit de eerste wereldoorlog. Ook liggen er Polen, Russen en Nederlanders begraven die gediend hebben in de Duitse strijdkrachten en mannen, vrouwen en kinderen die direct ná de oorlog geïnterneerd waren in kamp Vught.
Een rondleiding door een kundige gids van de begraafplaats is zeer de moeite waard, vooral door de soms gruwelijke maar altijd indrukwekkende verhalen die de lange rijen anoniem ogende kruisen een menselijk gezicht geven.
€ 55,- per groep
Tijdsduur: 60 minuten

Excursie Holten's molen 
Holten's Molen (Veldstraat 39, Deurne) biedt verschillende excursies en rondleidingen in en rond de Molen aan. U maakt kennis met de graanmolen, het olieslagwerk en de houtzagerij. Er zijn verschillende interessante excursies mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.
Eventueel vervoer naar of van Holten's Molen is mogelijk in overleg. 
Vanaf € 2,- per persoon
Tijdsduur: 60 minuten.