Offerte aanvragen
Een mooie samenwerking.

Andere locaties

Vervoer naar een van de locaties is mogelijk in overleg. Al deze activiteiten zijn ook goed te combineren met de huur van mountainbikes, solexen of diverse andere fietsen.

Moord in Deurne
Ga terug naar het jaar 1925 en probeer de cold case op te lossen. Lees de stukken door; controleer de alibi's van de verdachten, getuigenverklaringen en andere bewijsmaterialen. Probeer samen in groepen van maximaal 5 personen de moord alsnog op te lossen.
2 uur durende activiteit inclusief wandeltocht van ongeveer 1 uur.
€ 12,50 per persoon inclusief 1 consumptie.
Café D'n Borrel (Helmondseweg 2, Deurne) of Restaurant Het Dinghuis (Haageind 39, Deurne)


Excursie met rondleiding op de Duitse Militaire Begraafplaats in Ysselsteyn.
De begraafplaats aan de Timmermansweg in Ysselsteyn is de grootste militaire begraafplaats van Nederland. In totaal liggen er 31.598 Duitse soldaten begraven, het overgrote deel is om het leven gekomen in de Tweede Wereldoorlog maar er liggen ook 85 gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog. Er zijn ook Polen, Russen en Nederlanders begraven die gediend hebben bij de Duitse strijdkrachten. Ook mannen, vrouwen en kinderen die direct ná de oorlog geïnterneerd waren in kamp Vught liggen hier begraven.
Een rondleiding door een kundige gids van de begraafplaats is zeer de moeite waard. Door de helaas soms gruwelijke, maar altijd indrukwekkende verhalen die de lange rijen anoniem ogende kruisen een menselijk gezicht geven.
€ 55,- per groep
Tijdsduur: 60 minuten.

Excursie Holten's Molen 
Holten's Molen (Veldstraat 39, Deurne) biedt verschillende excursies en rondleidingen in en rond de molen aan. U maakt kennis met de graanmolen, het olieslagwerk en de houtzagerij. Er zijn verschillende interessante excursies mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.
In overleg is vervoer van of naar Holten's Molen is eventueel mogelijk.
Vanaf € 2,50,- per persoon
Tijdsduur: 60 minuten.