Offerte aanvragen
Solexen, fietsen, gps-wandeltochten en meer.

Buitenactiviteiten

GPS-wandeltocht
Een wandelspeurtocht door De Peel met heuse GPS-apparaten. Zoek de kortste weg naar de verschillende punten en los de puzzel op. Deze wandeltocht is ook mogelijk in het centrum van Deurne.
€ 15,00 per GPS-apparaat (max. 6 personen per groepje)

Wandeltocht met gids
Wandeltochten door het centrum van Deurne of door De Peel onder begeleiding van een kundige gids die u wetenswaardigheden weet te vertellen waar u van zult staan te kijken.
€ 85,00 per groep.

Wichelroedelopen
Ondanks het enigszins vage imago niks zweverigs; eerder een bijna technische uitleg over aardstralen, magnetische velden en energieën. Natuurlijk probeert u het zelf met de wichelroede. Waarschijnlijk zijn er deelnemers die 'm niet in beweging zullen krijgen, maar misschien is er onder u zomaar iemand met aanleg of gevoel ervoor. Het is in ieder geval een leuke activiteit met een groep, uiteraard met respect voor de man die de uitleg geeft.
€ 85,00 per groep.

Mountainbiken
Sportief door de bossen of een flink stuk langs natuurgebied De Peel met onze stoere mountainbikes. Bepaal je eigen route of neem een route mee. Bij natuurpoort de Peel zijn douches aanwezig waar u eventueel gebruik van kunt maken.  
€ 11,50 per persoon per dag. 

Solextochten
Twee uur met solexen toeren door de authentieke Peeldorpen Helenaveen en Griendtsveen. Tevens beschikken wij over een 2-persoons trigger, voor wie geen solex mag of wil rijden.
€ 30,00 per persoon

Wilt u alleen solexen en geen gebruik maken van een arrangement of bent u met minder dan 10 personen? Dan kunt u rechtstreeks contact op nmen met onze verhuurder: www.solexindepeel.nl 

Treinfiets*
Een lange fiets om met je hele gezelschap gezellig samen op één lange fiets een tocht te maken. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Er zijn kinderstoelen beschikbaar voor de kleintjes.
Vanaf 12 personen.
€ 12,50 per persoon per dag.

Tandemtocht*
Onze tandems zijn ideaal om de mooie omgeving van de Peel te ontdekken. We hebben enkele leuke routes klaar liggen, maar u bepaalt natuurlijk helemaal zelf waar u heen fietst.
Vanaf 12 personen
€ 12,50 per persoon per dag. 

*Deze fietsen huren we bij een andere organisatie. Aantallen veranderen kan tot 1,5 week van te voren. Ook is er helaas de regel dat er bij annulering, bijvoorbeeld door regen, toch nog 50% van de fietsen afgerekend dient te worden. Onze excuses hiervoor.