Offerte aanvragen
Solexen, fietsen, gps-wandeltochten en meer.

Buitenactiviteiten

Boogschieten
Wie schiet de meeste punten met een echte pijl en boog? Ideaal voor competitieve personeelsfeestjes of familiedagen.

Groepen t/m 10 personen € 95,00 per groep
Vanaf 11 personen € 9,50 per persoon
Tijdsduur: 60 minuten

 

Wichelroedelopen
Ondanks het enigszins vage imago niks zweverigs; eerder een bijna technische uitleg over aardstralen, magnetische velden en energieën. Natuurlijk probeert u het zelf met de wichelroede. Waarschijnlijk zijn er deelnemers die de wichelroede niet in beweging zullen krijgen, maar misschien is er onder u zomaar iemand met aanleg of gevoel hiervoor. Het is in ieder geval een leuke groepsactiviteit, uiteraard met respect voor de man die de uitleg geeft.

€ 85,00 per groep.

 

Mountainbiken
Sportief door de bossen of een flink stuk door natuurgebied De Peel met onze stoere mountainbikes. Bepaal je eigen route of neem een route mee. Bij Natuurpoort De Peel zijn douches aanwezig waar u eventueel gebruik van kunt maken.

€ 15 per persoon per dag.

 

Solextochten
Met nostalgische solexen door de authentieke peeldorpen Helenaveen en Griendtsveen toeren.

Vanaf € 32,00 per persoon

Wilt u alleen solexen en geen gebruik maken van een arrangement of bent u met minder dan 10 personen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze verhuurder: www.solexindepeel.nl

 

Treinfiets*
Met het hele gezelschap gezellig samen op één lange fiets een tocht te maken. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Voor de kleintjes zijn er kinderstoelen beschikbaar.

Vanaf 12 personen.
€ 15,00 per persoon per dag.

 

Tandemtocht*
Onze tandems zijn ideaal om de mooie omgeving van De Peel te ontdekken. We hebben enkele leuke routes klaarliggen, maar u bepaalt natuurlijk helemaal zelf waar u heen fietst. \

Vanaf 12 personen
€ 15,00 per persoon per dag.

 

*Deze fietsen huren we bij een andere organisatie. Aantallen aanpassen kan tot 1,5 week van tevoren. Let op: Bij annulering, bijvoorbeeld bij slecht weer, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Onze excuses hiervoor.