Offerte aanvragen
Lunch, diner, barbecue en meer.

Voor groepen

Vanaf 10 personen kunt u al gebruik maken van onze speciale aanbiedingen voor groepen.
We gebruiken hiervoor invullijsten waarop u aan kunt geven wat er op tafel geserveerd mag worden. Wanneer u een eigen ruimte wilt reserveren, dan kunnen we het ook op het buffet serveren. Deze groepsaanbiedingen zijn alleen mogelijk op reservering*.

Lunchen
Vind hier de mogelijkheden voor een lunch.

Brunchen
Een brunch is een combinatie van een lunch en een diner. Vind hier de mogelijkheden voor een brunch. Mogelijk vanaf 20 personen.

Dineren
We hebben verschillende mogelijkheden voor een diner.
Onze mogelijkheden:

Luxe dineren
Op zoek naar een luxe diner op maat? Wij denken hiervoor graag met u mee. Invulling, aantal gangen en prijzen op basis van uw keuzes. We plannen hier graag een afspraak voor in dus neem gerust contact met ons op.  

Barbecue
We hebben diverse barbecues, vind hier onze mogelijkheden. Wilt u De Kruidenhut als ruimte afhuren? Bekijk de mogelijkheden voor onze Kruidenhut.

Het theekransje (High Tea)
Ideaal voor bijvoorbeeld een babyshower of vrijgezellenfeest. De Huiskamer  is hier eventueel voor te reserveren zodat je een eigen ruimte hebt. Deze mag voor speciale gelegenheden ook zeker versierd worden! Wij serveren een High Tea op onze eigen wijze. We starten met een klein kopje soep. Daarna serveren we diverse warme/koude hapjes en broodjes samen met een plank met verschillende heerlijke zoete verwennerijen. Het arrangement duurt ongeveer 2 à 2,5 uur. De High Tea is inclusief onbeperkt verse thee, jus d’orange en water.
High Tea: € 21,50 per persoon.
Liever een High Wine of High Beer? Dat kan! We serveren dezelfde soort gerechten met wijnen of speciaalbiertjes.
Wijn i.p.v. thee: € 29,50 per persoon.
Bier i.p.v. thee: € 29,50 per persoon.


De High Tea, High Wine of High Beer kunt u wel voor minder dan 10 personen reserveren.

* Ons restaurant is een heerlijke plek om even tot rust te komen. Omdat we iedereen graag willen laten genieten van de rust die De Peel te bieden heeft, houden we ons restaurant graag vrij voor passanten en kleine gezelschappen. Reserveert u voor een groep? Dan is het helaas niet vanzelfsprekend dat u plaats kunt nemen in ons restaurant.