Offerte aanvragen
Activiteiten binnen of in De Kruidenhut.

Binnenactiviteiten

Het Grote Peelspel
Een verrassend gezelschapsspel voor kleine en grote groepen. Zoekt u voor uw familie, collega's of vrienden een (ont)spannende binnenactiviteit? Dan is dit uw ding! Op één grote tafel bouwen wij voor u het twaalf meter lange speelveld op waarop u het tegen elkaar op gaat nemen. Terwijl u speelt, leert u allerlei leuke weetjes over De Peel en haar geschiedenis. U kunt het Grote Peelspel spelen met 2 tot 5 teams. Elk team dient minimaal uit 3 personen te bestaan.

€ 100,00 per groep
Tijdsduur: 90 minuten

 

Peelspellen
Verschillende leuke spellen met als thema De Peel. Afhankelijk van het aantal personen kunnen de spelletjes individueel of in een groepje gespeeld worden. Gezellig kletsen en borrelen tijdens de spellen hoort er zeker bij. Nadat iedereen alle spellen gespeeld heeft, wint het groepje met de meeste punten een leuke prijs! Dit spel is geschikt voor alle leeftijden.

De Peelspellen zijn ook leuk ter aanvulling van uw feest om de kinderen en eventueel speelse volwassenen te vermaken zonder competitie.

€ 85,00 per groep
Tijdsduur: 90 minuten

 

Barbecueworkshop
Een gezellige, smakelijke, maar vooral ook een leerzame middag! Met uitleg van een enthousiaste barbecuespecialist, met veel ervaring op dit gebied. Samen bereiden we een vier gangen diner met diverse soorten technieken. Hierbij wordt alles duidelijk uitgelegd en worden er handige tips gegeven, die u gemakkelijk thuis kan toepassen.

Vanaf: € 37,50 per persoon (minimaal 15 personen) 
Bekijk hier workshop 1
Bekijk hier workshop 2
Bekijk hier workshop 3

 

Bourgondische proeverij van bier
Wij presenteren een aantal verschillende bieren. Probeer te ontdekken hoe deze zijn qua smaak, geur en kleur en ga op zoek naar jou favoriete biertje. Hierbij serveren we een bittergarnituur en staan er pinda’s op tafel. Dit is geen proeverij voor echte bierkenners, maar een leuke activiteit voor een groep die een lekker drankje en hapje lust.

€ 15,00 per persoon
Tijdsduur: 60 minuten


Cocktail shaken
Wie kent het beeld van Tom Cruise uit de film 'Cocktail' waar hij de meeste geweldige drankjes op de bar tovert niet? Maar hoe maak je nu zelf een goede en vooral lekkere cocktail? Tijdens onze workshop ga je na een korte instructie zelf aan de slag met het maken van één van de door ons geselecteerde heerlijke cocktails. Het gaat vooral om de juiste techniek en de balans tussen de diverse smaken. En natuurlijk mogen jullie de cocktails zelf proeven en opdrinken! Voor wie wil hebben wij ook alcoholvrije cocktails.

Groepen t/m 15 personen € 150,00
Vanaf 16 personen € 10,00 per persoon
Tijdsduur: 60 minuten..

 

Casino spelen
Een spel Roulette of Black Jack, daar draaien onze croupiers hun hand niet voor om. Deze twee spellen worden gespeeld onder begeleiding. Eventueel gratis bij te nemen zonder begeleiding: De pokertafel.

€ 200,00 per groep t/m 30 personen.
Per 10 personen extra: € 35,00 totaal.

 

Darts
Een vriendschappelijke competitie darts, zetten we geheel voor u klaar. Wie wordt de nieuwe van Gerwen?

€ 50,00 totaal voor één baan.
Elke baan extra: € 30,00

 

Workshop Djembé
Uit uw muzikale talenten bij Djembé Bayasana en voel het ritme van Afrikaans trommelen. Dit is een leuke workshop voor jong en oud.

Bij De Natuurpoort: € 17,50 per persoon per uur (max. 20 personen)
Op locatie (liessel): € 12,50 per persoon per uur (max. 15 personen). Half uurtje extra €5,-

 

Is jullie groep groter dan 15 personen? Dan bieden wij deze workshop aan als wisselactiviteit. Er kunnen dan steeds kleine groepjes aansluiten bij onze cocktailbar of we combineren het met een andere activiteit uit ons assortiment waarbij we halverwege kunnen wisselen.