Offerte aanvragen
Activiteiten binnen of in De Kruidenhut.

Binnenactiviteiten

Het Grote Peelspel
Een verrassend gezelschapsspel voor kleine en grote groepen. Zoekt u voor uw familie, collega's of vrienden een (ont)spannende binnenactiviteit? Dan is dit uw ding! Op één grote tafel bouwen wij voor u het twaalf meter lange speelveld op waarop u het tegen elkaar op gaat nemen.
Terwijl u speelt, leert u allerlei leuke weetjes over De Peel en haar geschiedenis. U kunt het Grote Peelspel spelen met 2 tot 5 teams. Elk team dient minimaal uit 3 personen te bestaan. 
€ 100,00 per groep
Tijdsduur: 90 minuten

Peelspellen
Verschillende leuke spellen met als thema De Peel. Afhankelijk van het aantal personen kunnen de spelletjes individueel of in een groepje gespeeld worden. Gezellig kletsen en borrelen tijdens de spellen hoort er zeker bij. Nadat iedereen alle spellen gespeeld heeft, wint het groepje met de meeste punten een leuke prijs! Dit spel is geschikt voor alle leeftijden.
De Peelspellen zijn ook leuk ter aanvulling van uw feest om de kinderen en eventueel speelse volwassenen te vermaken zonder competitie. 
€ 85,00 per groep
Tijdsduur: 90 minuten


Boogschieten
Wie schiet de meeste punten met een echte pijl en boog? Ideaal voor competitieve personeelsfeestjes of familiedagen.
Groepen t/m 10 personen € 95,00 per groep
Vanaf 11 personen € 9,50 per persoon
Tijdsduur: 60 minuten


Arrow Battle
Na een uitgebreide instructie en het aangespen van een beschermend masker en een armbeschermer gaat u in teams de strijd met elkaar aan. Arrow Battle wordt gespeeld met echte bogen maar wel met speciale pijlen met een zachte punt. Hierdoor is het een veilige activiteit waarbij er geen blauwe plekken worden opgelopen. Het team dat als eerste alle doelen uit de target van de tegenstander schiet (of alle tegenstanders weet te raken), wint. Bijzonder enerverend en spannend!
Groepen t/m 11 personen € 200,00
vanaf 12 personen € 17,50 per persoon
Tijdsduur: 90 minuten 


Luchtgeweer schieten.
Scoor jij hier op de kermis ook altijd veel prijzen mee? Neem het op tegen je vrienden, collega's of familieleden en bewijs voor eens en altijd dat jij de beste bent. Er zijn verschillende mogelijkheden om in competitieverband schietspellen te spelen. 
Groepen t/m 10 personen € 95,00 per groep
Vanaf 11 personen € 9,50 per persoon
Tijdsduur: 60 minuten


Cocktail shaken
Wie kent het beeld van Tom Cruise uit de film 'Cocktail' waar hij de meeste geweldige drankjes op de bar tovert niet? Maar hoe maak je nu zelf een goede en vooral lekkere cocktail? Tijdens onze workshop ga je na een korte instructie zelf aan de slag met het maken van één van de 4 door ons geselecteerde beroemde en unieke cocktails. 
Het gaat vooral om de juiste techniek en de balans tussen de diverse smaken. En natuurlijk mogen jullie de cocktails zelf proeven en opdrinken! Voor wie wil hebben wij ook alcoholvrije cocktails en voor de bierliefhebbers zelfs unieke Beertails. 
Groepen t/m 15 personen € 150,00
vanaf 16 personen € 10,00 per persoon
Tijdsduur: 60 minuten.


Workshop Djembé
Laat uw muzikale talenten maar eens helemaal los gaan met Djembé Bayasana en voel het ritme van het Afrikaans trommelen. Een leuke workshop, voor jong en oud.
€ 15,00 per persoon voor 1 uur (maximaal 20 personen)
Elk half uur extra; € 5,00


Is jullie groep groter dan 15 personen? Dan bieden wij deze workshop aan als wisselactiviteit. Er kunnen dan steeds kleine groepjes aansluiten bij onze cocktailbar of we combineren het met een andere activiteit uit ons assortiment waarbij we halverwege kunnen wisselen.