Offerte aanvragen
Mooie samenwerkingen op het Leegveld.

Co÷peratie Het Leegveld

Wij hebben, als Natuurpoort De Peel, een mooie samenwerking met onze buren. In de straat wonen een aantal gedreven ondernemers en hierdoor is Coöperatie Het Leegveld ontstaan. Zo kunnen wij elkaar versterken en kunnen we u als gast laten genieten van echte streekproducten, rechtstreeks van de bron, bij boeren een paar honderd meter van ons vandaan.  

Zo hebben we in onze straat familie van Leeuwen-Manders met een mooi melkveebedrijf. Bij hen op de boerderij vindt u een melktap met natuurlijk verse koeienmelk. Vul een bekertje of neem een fles mee naar huis. Ook de andere producten van Coöperatie Het Leegveld zijn hier te koop.  
Van de verse koeienmelk van familie van Leeuwen-Manders wordt bij ons o.a. cheesecake, yoghurt en kaas gemaakt. 

Hans van Rijswick woont ook hier op het Leegveld. Hij heeft een grote passie voor tuinieren, natuur en alles wat daarbij hoort. Zijn tuin is o.a. gevuld met eetbare planten en bessen. Deze bessen verwerken we zoveel mogelijk in onze gerechten. Een lopend project is het brouwen van een speciaalbier met bessen van het Leegveld. Hans heeft ook gezorgd voor het eerste Leegveldse bijenvolk voor heerlijke honing! 

Familie van Helmond, een jong gezin met een schitterende varkenshouderij waar de varkens veel ruimte hebben. De vrijloopvarkens van Rob van Helmond: "te gek om los te lopen". Van tijd tot tijd verwerken we het vlees in onze gerechten, houd Facebook en Instagram in de gaten voor deze speciale gerechten.