Offerte aanvragen
Solexen, fietsen, gps-wandeltochten en meer.

Wandelingen

Er worden ook verschillende wandelingen georganiseerd vanuit Natuurpoort de Peel. 

Chi-wandeling

Ben jij die fanatieke wandelaar die elke week zijn rondje loopt? Of ben jij degene die altijd de beste "smoesjes" weet te bedenken om het sporten maar uit te stellen? 
Mooi! In beide gevallen ben jij de geschikte kandidaat om mee te doen aan deze workshop! :) 
Wat is er nu fijner dan investeren in jezelf, je fitter voelen en blessurevrij sporten? Sporten samen met anderen geeft je vaak net dat extra zetje om door te gaan. 

Wat bieden we? 

Een workshop blessurevrij wandelen volgens de ChiWalking methode in het prachtige omgeving van Natuurpoort de Peel, gegeven door Peter van der Heijden van Loophart, gecertificeerd instructeur ChiWalking/ChiRunning. 
Maak wandelen leuk en ervaar de kracht van ontspanning. Doe mee en geniet!   

Waarom (Chi)Walking? 

Gezondheid is het doel, beweging de sleutel. Lekker buiten zijn en genieten van de natuur. Uit alle wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat wandelen je leven verlengt en het een preventieve werking heeft op ziektes zoals hart- en vaatziektes en diabetes. 

Wie voelt er zich niet prettig bij? Tijdens de workshop leer je wandelen op een manier die bijdraagt aan je fysieke en mentale gezondheid. Door gebruik te maken van een aantal belangrijke principes van ChiWalking vergt lopen minder inspanning van je beenspieren en begint de voorwaartse beweging vanuit je lichaamskern. Je loopt daardoor efficiënt en hebt veel minder kans op blessures. Ook word je je bewust van een goede houding die je ook goed van pas komt in het dagelijks leven. 

Meld je aan via info@natuurpoortdepeel.nl of bel naar 0493-745008 

Start: Natuurpoort de Peel 
Datum & tijd in overleg
Prijs op aanvraag
 


Buitenkans in de Peel

Ontdek de voordelen van bewegen in de natuur.

Bewegen is gezond. Bewegen in de natuur is nóg gezonder, door de frisse lucht, het daglicht en een mooie omgeving. Maak gebruik van deze “Buitenkans in de Peel”; een gelegenheid om in de natuur bezig te zijn met jouw gezondheid.

- Datum & tijd in overleg
- Locatie: Natuurpoort De Peel
- De wandeling is ongeveer 5 km lang en duurt circa 1,5 uur.
- Prijs op aanvraag

Angela van “Het Geheim van de Tuinfluiter” neemt je mee de Peel in en vertelt onderweg meer over het rustgevende en gezonde effect van een groene omgeving en leert je hoe je hier optimaal gebruik van maakt.

Meld je aan per mail: info@natuurpoortdepeel.nl

Meer info over Het Geheim van de TuinfluiterHet Geheim van de Tuinfluiter is een programma voor stressreductie in de biologische groentetuin van De Peelconnectie. Natuurpoort De Peel neemt hier gedurende het seizoen de met zorg geteelde groenten af.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op: www.depeelconnectie.nlGewoon lekker zelf op pad gaan? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor alle wandelroutes