Offerte aanvragen
Genieten in de Peel.

Welkom bij Natuurpoort De Peel

Restaurant & feestaccommodatie Natuurpoort De Peel  |  duurzame horeca in het hartje van natuurgebied de Deurnese Peel

Natuurpoort De Peel

Niet alleen dé toegangspoort tot het unieke moerasgebied van De Peel, maar ook een gezellig horecabedrijf met talloze mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Op ons zonovergoten terras, in ons informele restaurant en onze grote feestzaal organiseren we net zo makkelijk huwelijksfeesten als een barbecueworkshop of een wedstrijdje boogschieten. Voor dagtoeristen zijn we de ideale pleisterplaats, terwijl levensgenieters komen proeven van lokale, dagverse producten van onze buurboeren.

  1. Uniek gelegen in hartje natuurgebied
  2. Heerlijke lokale & dagverse streekproducten
  3. Ideaal vertrekpunt voor wandel- of fietsroute
  4. Gezellige & duurzame evenementlocatie
  5. Toegang tot uniek, vogelrijk moerasgebied

Omgeving

Het afwisselende landschap van De Peel huisvest plassen, vlakten, bosjes en zandruggen: thuis van talloze bijzondere planten. En dat trekt zeer veel fauna: De Peel is één van de rijkste vogelgebieden van West-Europa. Combineer dat met de rijke historie van turfwinning en je krijgt een uniek moerasgebied op de provinciegrens. En een zeer gezellige (groeps)accommodatie, waarvoor we een gevarieerd aanbod activiteiten bieden. Van het Grote Peelspel tot boog- of luchtgeweerschieten, en van fiets-, solex- of wandeltochten in de prachtige omgeving tot volledig verzorgde bedrijfs- of zelfs huwelijksfeesten!

Wandelen/fietsen

Spring op een solex of fiets, of start een gezellige GPS-wandeltocht en trek de prachtige natuur in. Fiets langs het mooiste van de Peel of wandel over het Mussenkeetpad: bij Natuurpoort De Peel vind je een flink aanbod aan wandel- en fietsroutes. Waarschijnlijk heb je helemaal niet genoeg aan één dag..!

Afhaal - BBQ of -picknick

In Coöperatie Het Leegveld werken we samen met een aantal gedreven ondernemers in de buurt. Daardoor geniet je bij ons van heerlijke streekproducten, rechtstreeks van de bron, een paar honderd meter van ons vandaan. Uniek zijn onze afhaalmogelijkheden: heerlijke picknick-, gourmet- en BBQ-pakketten (zowel voor buiten als binnen!), waarmee je zelf een gezellig en overheerlijk eetfestijn organiseert, wáár je ook wilt neerstrijken…

RESTAURANT EN TERRAS
Reserveer vooraf als je zeker wilt zijn van een plekje.
Neem alvast een kijkje in onze menukaarten:
Lunchkaart
Dinerkaart
Borrelkaart

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een dagarrangement of een diner.

OPENINGSTIJDEN:
Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten m.u.v. de feestdagen, ook voor groepen groter dan 25 personen kunt u op deze dagen wel reserveren.
Woensdag en donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur

Mail: info@natuurpoortdepeel.nl of bel:  0493 - 745008 (ook buiten openingstijden)
Wij helpen u graag.