Offerte aanvragen
Genieten in de Peel

Welkom bij Natuurpoort De Peel

Restaurant & feestaccommodatie Natuurpoort De Peel  |  duurzame horeca in het hartje van natuurgebied de Deurnsche Peel.


Natuurpoort De Peel

Niet alleen dé toegangspoort tot het unieke gebied van De Peel, maar ook een gezellig horecabedrijf met talloze mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Op ons zonovergoten terras, in ons informele restaurant en onze grote feestzaal organiseren we net zo makkelijk huwelijksfeesten als een barbecueworkshop of een gezellige familiedag. Voor dagtoeristen zijn we de ideale pleisterplaats, terwijl levensgenieters komen proeven van lokale, dagverse producten van onze buurboeren.

  1. Uniek gelegen in hartje natuurgebied
  2. Heerlijke lokale en dagverse streekproducten
  3. Ideaal vertrekpunt voor een wandel- of fietsroute (met gratis parkeerplaatsen)
  4. Gezellige en duurzame evenementenlocatie
  5. Toegang tot uniek, vogelrijk moerasgebied


Omgeving

Het afwisselende landschap van De Peel huisvest plassen, vlakten, bosjes en zandruggen: thuis van talloze bijzondere planten. En dat trekt zeer veel fauna: De Peel is één van de rijkste vogelgebieden van West-Europa. Combineer dat met de rijke historie van turfwinning en je krijgt een uniek moerasgebied op de provinciegrens. Wij zijn ook een locatie voor groepsactiviteiten, waarvoor we een aanbod activiteiten aanbieden. Van het Grote Peelspel tot gezellige spelletjes. Of een heerlijke fiets-, solex- of wandeltocht in de prachtige omgeving.


Wandelen/fietsen

Spring op een solex of fiets en trek de prachtige natuur in. Fiets langs het mooiste van de Peel of wandel over het Mussenkeetpad: bij Natuurpoort De Peel vind je een aanbod aan wandel- en fietsroutes. Waarschijnlijk heb je helemaal niet genoeg aan één dag..!


Afhaal - BBQ of -picknick

In de Leegvelder Coöperatie werken we samen met een aantal gedreven ondernemers in de buurt. Daardoor geniet je bij ons van heerlijke streekproducten, rechtstreeks van de bron, een paar honderd meter van ons vandaan. Uniek zijn onze afhaalmogelijkheden: heerlijke picknick-, gourmet- en BBQ-pakketten, waarmee je zelf een gezellig en overheerlijk eetfestijn organiseert, wáár je ook wilt neerstrijken


RESTAURANT EN TERRAS

Reserveer een tafeltje als je zeker wilt zijn van een plekje en neem online alvast een kijkje in onze menukaart:

Ook bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een dagarrangement of een diner.


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 10.00 - 17:00 uur (in de maanden juli en augustus)
Dinsdag: gesloten (m.u.v. feestdagen) 
Woensdag en donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur
​- voor groepen groter dan 25 personen kunt u buiten deze tijden ook reserveren.


Mail: info@natuurpoortdepeel.nl of bel: 0493 - 745008 (ook buiten openingstijden)
Wij helpen u graag.