Offerte aanvragen
Peelspelletjes, Het Grote Peel spel, boogschieten en meer!

Activiteiten

Wij bieden diverse activiteiten voor jong en oud, voor grote en kleine groepen. Uiteraard zijn ze te combineren met eten en drinken bij Natuurpoort De Peel. Wij stellen graag een dag- of avondarrangement voor u samen, zodat u met uw groep kunt genieten van een van onze activiteiten, de prachtige omgeving en de smaak van De Peel. Je kunt de arrangementen zelf samenstellen of kiezen voor een van onze bestaande arrangementen.

Je kunt kiezen uit binnen of buiten activiteiten. Voor onze keuken activiteiten hebben we een speciale pagina met workshops en demonstraties van onze ambachtelijke slager en onze gespecialiseerde barbecuekoks.
We hebben samengewerkt met een aantal prachtige locaties voor de leukste excursies of activiteiten, goed te combineren met een fietstocht. U vindt deze activiteiten hier.

Is duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk voor uw groep of bedrijf? In samenwerking met duurzaam-uitje.nl kunnen wij naast ons reguliere aanbod veel duurzame activiteiten aanbieden. Lees meer over onze bijdragen aan MVO onder het kopje MVO.

Op eigen houtje op ontdekkingstocht met een wandel- of fietsroute? Vind hier onze tips.