Offerte aanvragen
Het gouden Green Key certificaat.

Green Key

Natuurlijk ondernemen ofwel maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een vorm van ondernemen en wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Hier staan de 3-P's centraal: Profit (winst), People (mens) en Planet (planeet). Met MVO zijn we gericht op economische prestaties met respect voor de sociale kant en binnen de ecologische randvoorwaarden.    

Bij Natuurpoort De Peel doen we dit door te voldoen aan de normen van Green Key. Sinds juli 2020 zijn we in het bezit van het gouden Green Key certificaat. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Voor het behalen van het keurmerk gaan we een stap verder dan de normale wet- en regelgeving. We voldoen aan de normen van de Green Key-organisatie zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Benieuwd wat we nog meer doen?
Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram.

Duurzaam uitje
Is duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk voor uw gezelschap of bedrijf? Dan kunnen wij u een duurzaam totaalpakket aanbieden. 

Doordat onze horecafaciliteiten Green Key gecertificeerd is, bent u ervan verzekerd dat u een maatschappelijk verantwoorde keuze maakt voor uw vergadering, diner of borrel. Daarnaast bieden we verschillende activiteiten aan waarbij u met uw gezelschap iets voor de maatschappij kunt betekenen of u kunt vermaken waarbij u het milieu minimaal belast.

In samenwerking met duurzaam-uitje.nl kunnen we naast ons standaard aanbod vele duurzame activiteiten aanbieden. 

Vraag naar de mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte. 

U vindt onze verklaring hier.