Offerte aanvragen
Een barbecuepakket, high tea en meer!

Afhaalmogelijkheden

 

Gourmetpakketten
Compleet verzorgde gourmetpakketten voor thuis. De gourmetpakketten zijn inclusief groenten, aardappels, salades, brood en sauzen. U hoeft dus niet meer naar de winkel. Haal uw pakket op bij Natuurpoort De Peel en geniet van al het lekkers! 
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Lunch- en brunchpakketten
Een uitgebreide brunch of lunch bij u thuis, om iemand overdag te verrassen of om jezelf te trakteren!
Bekijk hier onze mogelijkheden van lunch en brunch.

Barbecuepakketten
Een barbecuepakket voor bij u thuis. U haalt het pakket met vlees, salades, sauzen, stokbrood en smeersels op bij Natuurpoort De Peel. U hoeft dus niet meer naar de winkel, makkelijk toch?
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Cobb barbecue (tafelbarbecue).
Heeft u zelf geen BBQ thuis? Kies dan voor een pakket inclusief een tafelbarbecue. De Cobb barbecue bij dit pakket kunt u binnen en buiten gebruiken. Het complete pakket haalt u op bij Natuurpoort De Peel.
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

High Tea
Iets te vieren, even bijkletsen of gewoon omdat het kan? Geniet dan eens thuis van onze High Tea. Met één bestelling heeft u alles in huis voor een uitgebreide High Tea.
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Slagerij
Dit jaar zijn we begonnen met het verkopen van streekproducten uit onze eigen slagerij. Onze kwaliteit voortaan ook bij u thuis op tafel! Wij verkopen vleesbeleg, worstjes voor bij de borrel, vleesproducten voor een maaltijd thuis of voor op de barbecue, vers uit onze slagerij.
Bekijk de mogelijkheden hier.

 

Picknicktas
Wilt u lekker gaan picknicken? Wij hebben een heerlijke picknicktas om mee te nemen! 
Mooi om te geven en te krijgen!
Bekijk de mogelijkheden hier.