Offerte aanvragen
Barbecuepakket, high tea en meer!

Afhaalmogelijkheden

We hebben bij Natuurpoort De Peel ook verschillende afhaalmogelijkheden. U kunt deze online bestellen. 

Voor wandelaars
Van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur bieden we de bezoekers van het natuurgebied de mogelijkheid om even te genieten. Warm uzelf op bij ons kampvuur met een heerlijk kopje koffie, soep of een broodje warm vlees. De toiletten zijn open en de parkeerplaatsen mogen gebruikt worden. Ook hebben we diverse routes voor u klaarliggen. 

Lunch en brunch
Onze uitgebreide brunch of lunch bij u thuis. Een heerlijke lunch of brunch om iets overdag te verrassen of om jezelf te trakteren!
Bekijk hier onze mogelijkheden van lunch en brunch.
 

Barbecue pakketten
Een barbecuepakket voor bij u thuis. U haalt alles bij ons op; vlees, salades, sauzen, stokbrood en smeersels. U hoeft dus niet meer naar de winkel. Thuis de barbecue aan en u bent er klaar voor.
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Cobb barbecue (tafelbarbecue).
Een complete barbecue bij u thuis. Deze pakketten zijn inclusief tafelbarbecue. De Cobb barbecue is zowel binnen als buiten te gebruiken. U haalt alles bij ons op; vlees, salades, sauzen, stokbrood en smeersels. U hoeft dus niet meer naar de winkel.  
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

High Tea
Iets te vieren, even bijkletsen of gewoon omdat het kan? Geniet dan van onze High Tea, maar dan thuis. Met één bestelling heeft u alles in huis voor een uitgebreide High Tea voor bij u thuis.
Bekijk hier de mogelijkheden.

Slagerij
Dit jaar willen we beginnen met het verkopen van streekproducten uit onze eigen slagerij. Onze kwaliteit nu dus niet alleen op één van onze locaties maar ook thuis op de keukentafel! Koop in onze slagerij vleesbeleg, worstjes voor bij de borrel, vleesproducten voor een maaltijd thuis of een barbecue. Geportioneerd en gevacumeerd dus goed te bewaren in de koelkast of vriezer.
Wilt u nu alvast een portie pulled pork, een worst of barbecue vlees bestellen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.