Offerte aanvragen
Een barbecuepakket, high tea en meer!

Afhaalmogelijkheden

We hebben bij Natuurpoort De Peel ook verschillende afhaalmogelijkheden. U kunt deze online bestellen. 
 

Voor wandelaars
Van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur bieden we de bezoekers van het natuurgebied de mogelijkheid om even te genieten. Haal bij ons een heerlijk kopje koffie, soep of een broodje warm vlees. De toiletten zijn open en de parkeerplaatsen mogen gebruikt worden. Ook hebben we diverse routes voor u klaarliggen. 

Nu de terrassen ook weer open mogen, is het terras iedere dag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. U kunt bij aankomst uw tafel reserveren. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vooraf. Bekijk hier alvast onze menukaart.

Elke derde zondag van de maand verkopen we van 12:00 uur tot 16:00 uur verschillende hapjes in de Peel.

Naast ons eigen afhaalpunt staan we ook:
Tussen 14 & 13
Bij knooppunt 12

Kies zelf wat waar u wilt eten. Volg de volgende wandeltip om niets te missen. 
Start bij Natuurpoort de Peel en loop richting knooppunt 6, 10, 14, 13, 5, 12, 11 en 6.
Download de kaart hier


Lunch en brunch
Onze uitgebreide brunch of lunch bij u thuis. Een heerlijke lunch of brunch om iets overdag te verrassen of om jezelf te trakteren!
Bekijk hier onze mogelijkheden van lunch en brunch.
Liever een picknick? Deze vindt u hier
 

Barbecue pakketten
Een barbecuepakket voor bij u thuis. U haalt alles bij ons op; vlees, salades, sauzen, stokbrood en smeersels. U hoeft dus niet meer naar de winkel. Thuis de barbecue aan en u bent er klaar voor.
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Cobb barbecue (tafelbarbecue).
Een complete barbecue bij u thuis. Deze pakketten zijn inclusief tafelbarbecue. De Cobb barbecue is zowel binnen als buiten te gebruiken. U haalt alles bij ons op; vlees, salades, sauzen, stokbrood en smeersels. U hoeft dus niet meer naar de winkel.  
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Gourmetpakketten
Compleet verzorgde gourmetpakketten voor thuis. Gemakkelijk alles op één adres af te halen. De gourmetpakketten zijn namelijk inclusief groenten, aardappels, salades, brood en sauzen. U hoeft dus niet meer naar de winkel. Haal uw pakket op bij Natuurpoort de Peel en geniet van al het lekkers! 
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

High Tea
Iets te vieren, even bijkletsen of gewoon omdat het kan? Geniet dan van onze High Tea, maar dan thuis. Met één bestelling heeft u alles in huis voor een uitgebreide High Tea voor bij u thuis.
Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Slagerij
Dit jaar zijn we begonnen met het verkopen van streekproducten uit onze eigen slagerij. Onze kwaliteit nu dus niet alleen op één van onze locaties maar ook thuis op de keukentafel! Koop in onze slagerij vleesbeleg, worstjes voor bij de borrel, vleesproducten voor een maaltijd thuis of een barbecue. 
Bekijk de mogelijkheden hier.
 

Diner voor thuis
Helaas verzorgen we, vanuit ons, geen diners. Maar onze collega's van Het Dinghuis staan graag voor u klaar. Zij verzorgen complete diners aan huis.
Bekijk de mogelijkheden hier.